MICEUSABALÁZS 2011.08.15. 12:05

5. nap

Július 26.

Reggel újra Laci bácsinál voltunk és megbeszéltük az aznapi programot, majd elmentünk egy nyitott BMW kabrióval az Albright-Knox Art Gallery-ba.

Nagyon érdekes modern művészeti alkotások voltak, amik engem annyira nem fogtak meg, de voltak régebbi alkotások, Salvador Dali, Edgar Degas, Renoir, Claude Monet és Vincent van Gogh-tól is. A túravezetőnk egy nagyon kedves és okos ember volt, aki minden kérdésünkre készségesen válaszolt.

Majd megmutatta a video art részleget, ami már a legmodernebb művészetnek számít. A lépcsőforduló fala pedig ceruzával van megfestve! Kinek mi tetszik, én maradok a régi festőknél, de érdekesek voltak a modern képzőművészek gondolkodása is.

Az Art Gallery után Joseph F. Salamone professzorhoz mentünk, akinél egy 4 órás businessoktatáson vettünk részt. Teljesen más szemszögből látatta velünk a vállalkozásokat és a munkatársakat. Joe órája után mindhárman hozzánk mentünk, ahol fotózkodtunk a ház előtt Tylerrel és az anyukájával, majd este elmentünk egy esti buliba, ahol volt tábortűz és minden, ami egy jó bulihoz kell.

 

5. nap

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miceusabalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr703154070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása