MICEUSABALÁZS 2011.08.15. 12:07

7. nap

Július 28.

Reggel elindultunk, hogy megnézzük a Niagara vízesést. Eugene volt egész nap az idegenvezetőnk, mert ő régebben a vízesés mellett dolgozott és úgy ismerte a vízesést és környékét, mint a saját tenyerét.

Először a Three Sisters Islands-ra mentünk, ahol bele is mehettünk a Niagara folyóba, bár csak a kövek között, beljebb már elvitt volna a víz minket. Majd megnéztük az igazai, híres Niagara vízesést. Először felülről néztük meg és fényképeztük le, majd lementünk egy barlangon keresztül (Cave of the Winds), közvetlen a vízesés alá. Itt sárga esőkabátokat kaptunk, majd átmentünk a Maid of the Mist nevű hajóhoz, ahol a híres patkó alakú vízesés alá vittek be minket hajóval. Mindenünk csurom vizes lett, de ahhoz a felejthetetlen látványhoz épp úgy hozzátartozik ez, mint a napsütés, amikor megjelennek a szivárványok.

Miután a kilátóba is felmentünk és átnéztünk a vízesés kanadai oldalára, beugrottunk a Hard Rock Cafe-ba, amit Amerikában megint csak vétek kihagyni. Miután „megünnepeltük” Bence születésnapját, átmentünk a Robert Moses Niagara Hydroelectric Power Station-be, ahol Eugene megmutatta, hogyan is hasznosítják a Niagara folyó erejét. Sietnünk kellett haza, mert este, egy Private Yacht Club-ba voltunk hivatalosak, Mr. Sanderson vendégeiként. Fejedelmi kiszolgálásban volt részünk és a vacsora végén megnézhettük Mr. Sanderson motorcsónakját is. Mint minden napnak, ennek is vége lett és már csak egy napunk maradt Buffaloban.

 

7. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://miceusabalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr993154957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása