MICEUSABALÁZS 2011.08.15. 12:08

8. nap

Július 29.

Délelőtt találkoztunk a többiekkel, ugyanis az utolsó napi program vásárlás volt egy hatalmas outlet áruházban. Igazából képet nem készítettünk, hiszen hasonló outlet áruházak nálunk is vannak, csak kisebbek.

Miután mindenki bevásárolt, hazamentünk és elkezdtünk összepakolni, ugyanis a gépünk 30-án reggel 5:45-kor indult. A pakolás nem volt könnyű, mert nagyon jól éreztük magunkat kint Buffaloban és senki nem akart hazajönni.

Este mindenki összegyűlt Laci bácsi házában és tartottak nekünk egy búcsú bulit. El kellett, hogy köszönjünk mindenkitől, akiknek ezt az egész utazást és a fantasztikus ottlétünket köszönhetjük. Megkaptuk a buffaloi egyetem által hitelesített angol nyelvű MICE oklevelünket is, ami egy nagyon nagy érték a számunkra!

 

Külön szeretném megköszönni Mészáros László Úrnak, hogy ezt a lehetőséget megteremtette a magyar fiataloknak, hiszen ez egy óriási plusz, hogy valaki 18-19 évesen kijuthat Amerikába és ott tölthet 8 napot. Köszönettel tartozunk Eugene Hegedusnek is, aki minden napunkat megszervezte és próbálta úgy összehozni a dolgokat, hogy minél több mindent láthassunk. Tyleréknek, Carsonéknak és a kint élő magyaroknak is köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, amit soha nem felejtünk el.  

 

8. nap

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miceusabalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr443155081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása