MICEUSABALÁZS 2011.08.15. 12:02

2. nap

Július 23.

Reggel felkeltünk és pancake-et reggeliztem, tejszínhabbal, juharsziruppal és fagylalttal a tetején. Teljesen amerikai volt a reggeli, itt minden egy kicsivel cukrosabb mint otthon.

Első nap a Darien Lake nevű vidámparkba mentünk, ami egy vidámpark és aquapark egyben. Egy hatalmas parkot képzeljetek el, amiben csak sétálni órákig lehet. Megpróbáltunk mindenre felmenni, de a legnagyobb hullámvasutat nem mertük kipróbálni. Voltunk az aquapark részében is, ahol a hullámfürdőben is úszkáltunk.

Itt hadd tegyek említést Tyler-ről és Carson-ról. Ők voltak, ketten akik mindig velünk voltak és minden kívánságunkat azonnal teljesítették. Nem tudtunk olyat kérni, amit ne kapunk volna meg elsőre, emellett nagyon kedvesek és vidámak voltak, még hajnal 1kor is, amikor egy beach partyról vittek haza minket, de erről majd később. Ők a MICE amerikai kurzusának a diákjai.

Visszatérve a funparkra, itt töltöttük az egész napunkat és hullámvasutaztunk, gokartoztunk, fürödtünk, hullám medencéztünk, falat másztunk és ettünk-ittunk. Itt ettünk először igazi amerikai hamburgert sült burgonyával. Teljesen más az íze, mint itthon és az adag is nagyobb, mint nálunk.

Este zárás előtt eljöttünk a parkból és egy kis kerti party-ra mentünk, ahol csak magyarok voltak. Ott igazi magyar ételeket és italokat ittunk, hogy nehogy honvágyunk legyen. Laci bácsinak az volt a kérése még az ideutazásunk napján, hogy mindenkivel még egymással is, csak angolul beszéljünk. Itt nagyon nehéz volt megállni, hogy a magyarokkal Buffaloban ne magyarul beszéljünk. Ezt a partyt Vincze bácsi tartotta, aki a FORD gyárban dolgozik és az ő segítségével a 4. napon el tudtunk jutni a FORD buffaloi gyárába. A buli után mindenki hazament.

2. nap

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miceusabalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr623154045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása