MICEUSABALÁZS 2011.08.15. 12:04

4. nap

Július 25.

Reggel újra mindenki Laci bácsi házában találkozott, ahonnan közösen elmentünk a FORD buffaloi gyárába. A gyárba alig akartak beengedni, mert nem volt megfelelő cipőnk, de a végén minden jól sült el és bemehettünk. Képeket itt benn nem készíthettünk, így erről nem tudok nektek képeket mutatni, ezért elmesélem. Egy óriási gyárban voltunk, aminek csak egy részét tudtuk megnézni, ahol autókhoz gyártanak ajtókat és karosszéria elemeket. Minden automatizálva van, és alig dolgoznak emberek, mindent gépek gyártanak, gyakorlatilag csak felügyelik a gépeket az emberek. A gyár vezetőjével is beszélhettünk és feltehettünk kérdéseket, bármiről és válaszoltak.

A gyár után egy Private Golf Club-ba mentünk, ahol csak a tagok golfozhatnak és medencézhetnek. Golfozni sajnos nem tudtunk, mert egy torna volt és le volt zárva a pálya, de medencézhettünk és mivel csak mi voltunk épp akkor ott, miénk volt az egész medence.

Utána elmentünk egy Frog Hair nevű helyre, ahol ettünk amerikai buffalokból készült ételeket, amiknek megint olyan íze volt, amit nem lehet semmi itthoni étellel összehasonlítani. Majd mindenki hazament és vártuk a következő napot.

 

 

4. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://miceusabalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr273154063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása