MICEUSABALÁZS 2011.08.15. 12:01

1. nap

2011. július 22.-én volt a nagy nap. Előtte mindenki készült a nagy utazásra. A MICE koordinátorok segítségével elintéztünk minden papírmunkát, ESTA kérelmet, balesetbiztosítást, már csak fel kellett szállni 11:55-kor a New Yorkba tartó járatra. 3-an vágtunk neki a nagy útnak AMERIKÁBA!

J. Dóra, G. Bence és Adorján Balázs

Délelőtt 10 órakor találkoztunk a repülőtéren. Becsekkoltunk és miután elbúcsúztunk a szüleinktől, felszálltunk a repülőre. A repülőút New Yorkig 9,5 óra volt, de kaptunk enni-innivalót, volt pokrócunk, párnánk és még filmet is tudtunk nézni. 15:40 körül landoltunk New Yorkban ahol átmentünk egy másik terminálra és 2 óra várakozás után mentünk is tovább Buffaloba.

Végül épségben megérkeztünk, bár csak az én csomagjaim jöttek meg, a többieké 2 nappal később. A repülőtéren már várt ránk Mészáros László (Laci bácsi) a MICE alapítója, Eugene Hegedus(Eugene) a MICE amerikai koordinátora és Péter bácsi Laci bácsi egyik magyar barátja. A repülőtérről rögtön Laci bácsiékhoz mentünk, ahol már vártak ránk és egy nagy party-t tartottak nekünk, ahol ott voltak amerikai diákok (Carson és Tyler), Tyler anyukája, Laci bácsi felesége Dana és Joseph F. Salamone professzor. Miután megünnepeltük a sikeres megérkezést és összebarátkoztunk a többiekkel, mindenki hazament. Én egy amerikai családhoz kerültem, Tyler volt az öcsém és az anyukája az anyukám 8 napig.

Aznap este annyira fáradt voltam és izgatott, hogy mi is lesz a program a következő 7 napon, hogy rögtön elmentem aludni.

1. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://miceusabalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr483154041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása